buildingVores eksterne samarbejdspartnere er både

  • Vores egen kommune
  • Borgerens betalende kommune
  • Aktiverings tilbud
  • Behandlings tilbud (både fysisk og psykisk)
  • Alle ønskede alternativer i vores eget nærområde.
  • Tilsyn ØST
  • Vores brancheforening LOS

........og selvfølgelig tidligere kontakter borgeren har brug for vi taler sammen med.

Vi følger selvfølgelig de retningslinjer og regler der er for et bosted efter § 107. Det sikre Tilsynet, og vi følger op med de ting der er ønsket.

Se også tilsyn m.v. på www.tilbudsportalen.dk

I Odsherred har vi en meget direkte kontakt til de forskellige kommunale instanser, der er "kort vej" til jobcenterets sagsbehandlere, til distrikt psykiatri, privat praktiserende læger og pensionsafdelinger. Vore kommune er, historisk set, et sted hvor man op gennem tiden har været vant til at skabe fleksible systemer, alternative løsninger og en "tænke--ud-af-bksen kultur".

Her har altid været brug for det, og det er der stadig. Vi benytter os meget af dette, i forhold til at hjælpe og støtte vores beboere i det omfang og med de opgaver de ønsker og evner.

Hellere arbejde for at finde en speciel løsning, end ingen løsning.

Vi  har stor glæde af vores samarbejdspartnere, og det mener vi også vores beboere enten har, eller kan få.

De formelle ting i forhold til kontrakter og aftaler med de kommuner der henvender sig  til Samsbo, aftales individuelt og beskrives og sign.i den enkeltes kontrakt for opholdet på Samsbo. Nogle kommuner har særlige krav i forhold til betalingen af opholdet på et bosted, eller borgerens egen insats i forbindelse med opholdet. Det kan altsammen afklares ved samtale, Samsbo forventer at kunne indfri de fleste ønsker fra vores samarbejdspartnere. Vi behøver bare et opkald eller en mail, så indleder vi samarbejdet ud fra det. Både borgere, pårørende og netværket omkring en evt. beboer er meget velkommen til at henvende sig.

 "Mennesker har alle de ressourcer, de skal bruge for at nå deres mål"
NLP forudsætning

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig Samsbos cookie- og privatlivspolitik.
Ok