skultSamsbo ligger i natur skønne Odsherred,på den næsthøjeste bakke, meget tæt på vandet i Sejerø Bugten. Vi er i gå afstand til skov og strand, og bruger naturen til at lufte både vores krop & sind.

Fra Samsbo er der ca. 3 km til Asnæs centret, vestsjællands største overdækkede indkøbscenter. Her er alle former for butikker til at dække hverdags behov. I Asnæs er der både svømmehal og fitness center. Der er ca. 20 km. til Nykøbing Sjælland fra Samsbo, Odsherreds største by. Her er mange kulturelle oplevelser, kunst oplevelser og masser af liv, især om sommeren.

Odsherred er Danmarks første og eneste UNESCO-anerkendte geopark, Geopark Odsherred. Odsherred rummer noget af Damnarks mest varierede natur fra østvendte kystnære bøgeskove ved Kongsøre, til Lammefjordens flade gamle fjordbundslandskab. Langs den 155 km lange kystlinje findes nogle af landets bedste badestrande.

Området har i over hundrede år tiltrukket  kunsthåndværkere på grund af det særlige klare lys (som også ses på Skagen og Bornholm) og det varierede landskab.

I 1902 under pløjning i Trundholm Mose fandt man Solvognen, det største bronzealder fund nogensinde.Den er nu udstillet på Nationalmuseet. Den bliver brugt i Odsherreds kommunevåben, og optræder mange andre steder her oppe som en form for  kendetegn.

Der er station i alle de lidt større byer, Asnæs, Vig Nykøbing m.m. hvor den lille privat bane standser. Den køre til Holbæk hvorfra der er almindelige regionaltog til resten af landet. Der er busforbindelser fra Samsbo, og vi har som regel også mulighed for at hjælpe med transport

 

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig Samsbos cookie- og privatlivspolitik.
Ok