Gennem mange års arbejde med mennesker med psykiatriske lidelser og psykisk sårbarhed, har vi erfaret, at medarbejdernes kompetencer og tillid til processen, er det der kan gøre en forskel for den enkelte beboer. 

Medarbejdernes faglige og personlige kompetencer vægtes derfor højt . Det har stor betydning at hele kulturen i huset handler om et ønske om at udvikle og arbejde i en positiv retning.

Vores vision er at skabe et bosted der føles familært i hverdagen. Et sted hvor man, som beboer føler sig beskyttet og taget alvorligt som menneske.

Det skal ske gennem netop det relations arbejde vi hver dag lægger vægt på og som vores beboere bruger og værdsætter.

udsigt

Vi ønsker at have et synligt og brugbart samarbejde med borgerens netværk, både det personlige, det behandlende, og det beskæftigelses mæssige netværk.

Vi skal lytte til netværket og samarbejde, ud fra de ønsker vores beboer har, og de krav samfundet stiller.

Ønsket om støtte til at klare en hverdag, social kontakt og samarbejde, og deltagelse i det man skal og vil som menneske, skal vi hjælpe med. Det gør vi med vores faglighed, vores omsorg og vores erfaring.

"Mennesker har alle de ressourcer, de skal bruge for at nå deres mål"
NLP forudsætning

 

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig Samsbos cookie- og privatlivspolitik.
Ok