stiPå Sambo er der kun ansat pædagogisk uddannede og efteruddannede, kompetente medarbejdere.

Medarbejderne har alle mange års erfaring indenfor det psykiatriske og socialpsykiatriske felt.

Det er en mindre gruppe medarbejdere der er ansat på stedet, 5 medarbejdre og en leder, for netop at sikre relations arbejdet. Vores medarbejdere er omsorgsfulde, interesserede og fleksible mennesker, der i mange år af deres arbejdsliv, har hjulpet, støttet og samarbejdet med mennesker med psykiske udfordringer.    

I vores lille gruppe af ansatte, har vi eksamineret DAT (Dialektisk AdfærdsTerapi) personale, NADA udd. medarbejdere, NLP Coach udd. blandt andet.

Det er en del af medarbejdernes opgave at tilrettelægge miljøet og hverdagen, så der er mulighed og rum til positiv udvikling. Medarbejderne arbejder målrettet med hver enkelt beboer i forhold til handleplan og udviklingsområder, under hensyntagen til det relationelle.

Der er løbende supervision med ekstern NLP-supervisor, som har mange års erfaring, blandt andet inden for supervision af netop medarbejder på bosteds området. Der bliver, ud over dette, tilrettelagt undervisning med eksterne eksperter i de problematikker, som de visiterede beboere kan have, sådan at vi er opdateret på nyeste viden når der er behov for det og for at skabe et forum for faglig sparring til udvikling af det pædagogiske miljø på Samsbo.

Samsbo skaber et fleksibelt miljø, og efterkommer de ønsker vores beboere har, det er vores primære opgave.

 

"Fleksible mennesker og organisationer har en fordel, frem for ikke fleksible"

NLP forudsætning

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig Samsbos cookie- og privatlivspolitik.
Ok